Voorwaarden

 1. Betaling:
 2. Deze betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle rekeningen,facturen,hierna gezamenlijk rekeningen genoemd
 3. Alle rekeningen zijn contant betaalbaar te Ieper en uiterlijk 30 dagen na de datum van de rekening,de vervaldag is dus bepaald 30 dagen na datum van de rekening, de aflevering van de rekening geldt als ingebrekestelling voor betaling.
 4. De rekeningen die op de vervaldag niet betaald zijn,brengen vanaf de vervaldag een intrest op van1/prct/maand;het afleveren van de rekening geldt hiertoe als ingebrekestelling.
 5. Bij het ingebreke blijven van betaling na ingebrekestelling zal het bedrag van de rekening verhoogd worden met 15prct,met een minimum van €40 bij wijze van overeengekomen schadevergoeding voor onbeschikbaarheid van het kapitaal en voor administratieve onkosten.
 6. Voor alle geschillen zijn alleen de rechtbanken van Gent afdeling Ieper bevoegd.
 7. Het aanvaarden van een rekening sluit in dat al de betalingsvoorwaarden aanvaard worden.
 8. Alle klachten moeten schriftelijk ingediend worden binnen 8 dagen na datum van de rekening.
 9. Opsturen gebeurt na ontvangen van betaling.dit gebeurt met bpost(vanaf €5 tot 2kg) op rekening van de klant.(gratis verzenden vanaf €150,00) op vraag van klant kan er andere verzendmethode gekozen worden zoals bvb kiala.Mike’s Barn kan niet verantwoordelijk gesteld worden bij eventuele beschadiging door versturen.
 10. Mike’s Barn kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fabricage fouten,kleurverschillen of dergelijke.
 11. Prijzen kunnen zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd worden.
 12. Al onze prijzen zijn BTW inclusief.